Spring til indhold

Guitaristerne Anders Graae og Stefan Brask

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/10/2019
20:00 - 23:00

Lokation
Musikladen

Kategorier


Kom til en aften i hyggens og musikkens tegn i den skønne trælade på Rugløkke 49 i Nordborg med Anders Graae og Stefan Brask.

Billetpris 130,- kr. Inkluderer en øl, vand eller et glas rosévin. Overskuddet fra koncerten går til Sønderborg Skatehal.
Betales til Mette Lauridsen på mobilpay 22585356. Skriv “KONCERT” ved betaling.
Først til Mølle eller “lade” om man vil. Begrænset antal billetter.

Lidt om de to fantastiske mennesker, der kommer og spiller….

En forårsdag i 2013 dumpede en mail fra sangskriveren og trubaduren Anders Graae ind hos sanger og guitarist Stefan Brask med en opfordring: Lad os mødes, lad os snakke, lad os spille! De to musikere havde aldrig mødtes, men Anders Graae var netop flyttet til en lille by i Himmelbjergets skygge, hvor også Stefan Brask har sin musikalske base. Opfordringen blev straks fulgt og en fælles musikalsk gnist sprang: En umiddelbar fornemmelse for at trække i samme retning førte hurtigt til ønsket om et samarbejde med kodeordene: Nærværende hverdagspoesi og intime koncertoplevelser med fortællingerne i fokus.

Stefan Brask
Kendt som primus motor i Örenlyd som vandt DRs Karrierekanonen i 2001. Bandet har, med Stefan i front, høstet stor ros for deres udgivelser, fine sange og vedkomne lyrik. Sideløbende med Örenlyd har Stefan udgivet 2 soloalbum.
Anders Graae
Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet de 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”, som er blevet spillet flittigt på bl.a. DR’s P4.