Spring til indhold

Nordals Vinterbadere

Klubhus

Formand

Lars Finsen

Peter Johnsensvej 7
6430 Nordborg

Mobil: 40 40 34 56
E-mail: plfinsen@gmail.com

 

Kasserer

Leif Matthiesen

Nederhaven 40,
6430 Nordborg.

Mobil: 20 81 27 02
E-mail: leifals@hotmail.com

Bestyrelse

Sekretær og presse: Lone Eriksen,

Bestyrelsesmedlem: Susanne Pedersen

Bestyrelsesmedlem: Hans Rasmussen

Suppleant: Conni Rasmussen

Kontingent mv.

Årligt kontingent: 300 kr.

Så skete det igen!

Reperation

Lørdag d. 25. marts skete det igen, at badebroen ved Købingsmark fik tæsk af kombinationen mellem ekstremt højvande og en kraftig storm fra nord. Lige siden vi begyndte med, at pakke den yderste halvdel af broen ned for vinteren, har broen "overlevet" alle vintrene, men d. 25. marts gik det galt, da det yderste fag ved den inderste trappe blev banket løs og revet bort med bølgerne. Det har selvsagt gjort det vanskeligt at balancere det sidste stykke ud til trappen for vinterbaderne. Men heldigvis kunne Brolauget og Nordals Vinterbadere samles allerede tirsdagen efter for at udbedre skaderne til gavn for alle brugere af broen.

Nordals vinterbadere vil endnu en gang benytte lejligheden til at udtrykke en stor tak til brolauget for den hurtige udrykning og for det store engagement.

Fredag d. 20. december 2019 valgte nogle af skoleklasserne på Nordals Skolen at tage til Købingsmark og lade børnene afprøve vinterbadningens lyksaligheder på årets sidste skoledag. Det var lidt af en fest at betragte de mange brave lærere og elever, der kastede sig ufortrødent i det 6 grader "varme" vand. Et rigtigt godt initiativ for sundhed og sammenhold på Nordals Skolen.

 

 

4 tanker om “Nordals Vinterbadere”

 1. Hej,
  Jeg vil gerne være medlem af klubben. Hvordan fungerer det? Hvor kan jeg hente nøgle og indbetale kontingent? Jeg har hørt man kan få lov at bade i Sønderborg og ballebro også når man er medlem hos jer. Er det rigtigt?
  Vh Lene Lund boisen

 2. Hej Lene,
  Tak for din henvendelse. Man kan blive medlem af Nordals vinterbadere ved at sende navn, adresse og email til vores kasserer Leif Matthiesen, email: leifals@hotmail.com, som står for opkrævning af kontingent (300 kr) og udlevering af nøgler.
  Dette med at få adgang til andre vinterbaderklubber er ikke p.t. en aftale i VID (Vinterbadere i Danmark) regie, og der foreligger ikke nogle bilaterale aftaler. Vi vil dog gerne tage emnet op med de øvrige klubber.
  mvh
  Lars Finsen
  Fmd. Nordals vinterbadere

 3. Søren Gimm Damgaard

  Hej.
  Er det ok at benytte sig af badebroen, hvis man blot er vinterbader på besøg hos familien på Als?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *