Spring til indhold

Forårs rengøring

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
02/04/2016
10:00 - 14:00

Lokation
Købingsmark Strand

Kategorier


Kom og vær med når vores nye landsbylaug arrangerer den første fælles aktivitet. Ligesom de fleste andre landsbylaug i Sønderborg Kommune vil vi være med til at holde vores område i pæn og rydelig stand.

Vi mødes klokken 10 på parkeringspladsen ved Købingsmark strand hvor vi fordeler ruterne og uddeler affaldssække og opsamlingstænger.

Klokken 12:30 samles vi igen hos Anders Villumsen, Købingsmarkvej 54, hvor vi sammen spiser grillpølser og får en øl/vand, som bliver sponseret af kommunen.

Bestyrelsen håber at i vil bakke op om dette projekt. Arbejdsindsatsen er begrænset, men er vi mange nok, kan vi få samlet en masse skrald til fælles glæde. Det vil også være en god lejlighed til at hilse på andre medlemmer i Nordals Landsbylaug PAK.

Vi bliver nødt til at vide hvor mange der kommer af hensyn til antallet af affaldsposer og ikke mindst hvor mange grillpølser og drikkevarer der skal købes. Send en mail eller ring til formanden og fortæl hvor mange der kommer fra din husstand. E-mail: kent@mynch.dk eller telefon 23 43 27 70, senest mandag den 28′ marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *